Despre noi

Byadmin

Despre noi

Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical este o organizaţie nonprofit constituit dintr-o mişcare spontană pe Facebook, la care au participat în jur de 30.000 de cadre medicale şi membrii ai societăţii civile din toată ţara. Alianţa Medicilor pledează pentru o creştere a finanţării sistemului medical, venituri comparabile cu cele din ţările Uniunii Europene, militează împotriva managementului defectuos al sistemului medical şi promovează eforturile deosebite ale corpului medical pentru un act medical responsabil şi de calitate.

Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical , fondată în anul 2015, după o mişcare spontană pe o reţea de socializare, îşi canalizează eforturile pentru a îmbunătăţii starea de sănătate a populaţiei şi pentru a crea un cadru medical echitabil. Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical este o organizaţie proactivă, bazată în mod fundamental pe voluntariat, şi care doreşte să devină un partener activ şi volutar al tuturor structurilor private şi de stat, care au aceeaşi misiune şi aceleaşi valori.

Consiliul director:
1. Presedinte- Tanase Bogdan,
2. Vicepresedinte- Ilie Gheorghe
3. Vicepresedinte – Coriu Letitia Veronica

VINO ALĂTURI DE NOI DACĂ:

şi TU vrei să lucrezi într-un spital modern, în care să ai tot ceea ce este nevoie pentru a-ţi face treaba la standarde europene;

şi TU ai nevoie de venituri comparabile cu cele din Uniunea Europeană;

şi TU militezi pentru un management perfomant.

3 Comments so far

Echipa LocalaPosted on  3:02 pm - Jan 10, 2016

Unde apare Negrea in poze? Ca dr. Ilie apare, desi nu e in CD. In schimb Negrea…pauza! Va e rusine cu el??

Eugenia CojocaruPosted on  7:58 pm - Jan 10, 2016

De ce numai alianta medicilor ?pentru ca medicii nu lucreaza singuri.

Dr.Turbatu I. Dumitru M.D.,H.ProfesorPosted on  12:37 am - Feb 26, 2017

Va felicit ca vreti sa modernizati asistenta medicala dar numai prin colaborarile mondiale pentruca numai asa se va reusi. Uitati-va ca ERCP care este de 40 de ani un future biliopancreatic si in toata lumea a crescut malpraxisul si a devenit ERCP-ul universal juridic. Se va rezolva numai daca se va efectua numai ERCP academic si relatii internationale.Eu va ajut si vreau sa fac spital international in Romania cu scopul pentru a scoate cei mai buni profesionisti endoscopicii.

You must be logged in to post a comment